Sivu latautuu
HÄÄKUVAUS

Jenna & Ville

24.08.2019, HELSINKI

"Jokainen joka on pidellyt kädessään meren siloittamaa kiveä, tietää että jatkuvalla hyväilyllä on ihmeitä tekevä voima"

Runo
-
Tommy Tabermann

Onnistuneet hääkuvaukset ovat yhdistelmä hääparin tarinaa, hääjuhlien tunnelmaa, pieniä tärkeitä hetkiä sekä valokuvaajan ammattitaitoa ja tilannetajua. Valokuvaaja kuvaa häät kokonaisuudeksi, joka nostattaa tunteet ja muistot pintaan uudestaan ja uudestaan vuosienkin päästä.

Haluan valokuvaajana tuoda esille hääparin tärkeimmän päivän vuosien ammattitaidolla. Kuvaustyylini on dokumentaarinen, joten hääparin tyyli saa näkyä ja tuntua kuvissa. Pienimmätkään hetket eivät saa jäädä taltioimatta, joten liikun paljon vieraiden seassa huomaamattomasti ja juhlien kulkuun vaikuttamatta. Nautin häiden kuvaamisesta, koska valokuvaajana pääsen ikuistamaan tunteiden kauneuden ja voimakkuuden. Tunteet näkyvät kuvissani.

Päivä on hääparin ja juhlavieraiden. Pidän huolen siitä, että kauniista päivästä jää muistoksi kauniit hääkuvat, jotka on toteutettu hääparin toiveita kuunnellen. Hääkuvat ovat pariskunnan tarinan huipentuma. Kysythän jos haluat nähdä vielä laajempia kuvagallerioita hääpäivistä!